Kirjaprojekti etenee: kustannussopimus allekirjoitettu

10.9.2013 | Kohti taloudellista riippumattomuutta



Välillä hiljaiseloa elänyt kirjaprojektimme etenee nyt mukavasti. Tänään tuli saavutettua jälleen yksi etappi kun saimme allekirjoitettua kustannussopimuksen. Kirjamme tulee kustantamaan laadukkaista talouskirjoista tunnettu Talentum. Olemme tyytyväisiä, että saimme hankkeeseen mukaan juuri sen kustantajan minkä katsoimme olevan meille paras. Tavoittelemme laajaa lukijakuntaa ja siksi jätimme omakustannevaihtoehdon pois jo hyvin varhaisessa vaiheessa. Meille on tärkeää, että kirjan sanoma tavoittaa mahdollisimman monet.

Samalla myös aluksi kaavailemamme julkaisuaikataulu muuttuu. Kustannustoimitus, taitto, paino ja markkinointi ottavat kaikki aikaa. Laadukkaan lopputuloksen aikaansaamiseksi tämä tarkoittaa sitä, että kirja tulee löytymään kauppojen hyllyiltä ensi keväänä. Myös teoksen nimi elää vielä. Kaiken kaikkiaan meillä on nyt kasassa jo yli 200 sivua mukaansa tempaavaa tekstiä ja lisää syntyy koko ajan. Uskon, että tästä tulee vielä kova juttu!

Mikä sinusta olisi hyvä nimi kirjallemme? Arvomme yhden kappaleen kirjaamme nimeä ehdottaneiden kesken! Jätä ehdotuksesi alle kommentteihin tai Saiturin blogiin.

Päivitys 20.9.2013: Nimikilpailu on päättynyt. Ehdotuksia tuli paljon molemmille sivustoille ja kustantajan kanssa on keskustelua käyty. Osallistujien kesken tapahtuvasta kirja-arvonnasta laitamme erikseen ilmoituksen.

« Vanhemmat tekstit Uudemmat tekstit »

Related Posts with Thumbnails