Acumen Fund

4.3.2009 | Kohti taloudellista riippumattomuuttaThe Blue Sweater kertoo Jacqueline Novogratzin tarinan. Tarinan siitä kuinka hän jätti uransa kansainvälisen pankin palveluksessa ymmärtääkseen maailmanlaajuista köyhyyttä paremmin ja löytääkseen tehokkaampia keinoja sen taltuttamiseksi. Tämä johti Acumen Fundin perustamiseen. Jacqueline toimii Acumen Fundin toimitusjohtajana.

Acumen Fund on yleishyödyllinen kansainvälinen yritys, joka pyrkii ratkaisemaan köyhyyden ongelmia tukemalla yritystoimintaa. Acumen Fund pyrkii todistamaan että pienet summat pyyteetöntä pääomaa yhdistettynä liiketoiminnan ymmärtämiseen voi rakentaa kukoistavia yrityksiä joka auttaa suuria määriä köyhiä. Acumen Fundin sijoitukset keskittyvät edullisiin välttämättömiin tarvikkeisiin ja palveluihin, kuten terveydenhuolto, vesi, asunnot ja energia. Sijoituksia Acumen Fund on tehnyt mm. Intiaan, Pakistaniin, Keniaan, Tansaniaan ja Egyptiin.
We believe that pioneering entrepreneurs will ultimately find the solutions to poverty. The entrepreneurs Acumen Fund supports are focused on offering critical services water, health, housing, and energy at affordable prices to people earning less than four dollars a day.

Acumen Fundin tapa pyrkiä ratkaisemaan köyhyyden ongelmia puhuttaa minua. Samoin kuten Acumen, uskon että paras tapa köyhyyden vähentämiseksi maailmasta on tukea yritystoimintaa. Kiva.org on myös tapa vaikuttaa tällä tavalla. Kiva-palvelun kautta voi lainata rahaa kolmansien maiden yrittäjille, jotka sitten maksavat tämän lainan takaisin. Rahan yrittäjät käyttävät oman liiketoimintansa parantamiseen ja tämä tuo heille enemmän ansioita. Joistakin sijoituksista riittää koroksi hyvä mieli.

Linkkejä
Acumen Fundin kotisivu
Acumen Fundin blogi
Acumen Fundin youtube kanava
Kiva.orgin kotisivu

Mikrorahoituksesta wikipediassa

0 vastausta artikkeliin "Acumen Fund"


Jätä kommentti

« Vanhemmat tekstit Uudemmat tekstit »

Related Posts with Thumbnails