Kuka olen?

3.6.2010 | Kohti taloudellista riippumattomuutta


On aika murtaa anonymiteetti. Sain niin monelta taholta rohkaisua, että lisäsin sivuston oikeaan ylänurkkaan Mies blogin takana -linkin, jonka alta löytyy tietoja minusta.

Koska tässä on nyt tämän kirjoituksen lisäksi myös edellinen kirjoitus ollut tavanomaisesta poikkeava päätin seuraavaksi julkaista jotakin tukevampaa. Saatte hyvin pian luettavaksi kirjoittamani artikkelin, josta uskon riittävän keskustelua vielä pitkään.

Artikkelissa tulen julkaisemaan uutta tietoa Suomen osakemarkkinoilta. Ja kyllä, se on mielenkiintoista. Jotain hyvin mielenkiintoista :)

11 vastausta artikkeliin "Kuka olen?"


Kimmo kirjoittaa:

Hauska tutustua! :)

Jos saa esittää toivomuksia, ehkäpä voisit joskus kirjoittaa lisää siitä, mitä tuo käsite "taloudellinen riippumattomuus" sinulle tarkoittaa ja mitä se voi tarkoittaa.

Huomasin, että olet etenkin tuolla blogin alkuaikoina esittänyt aiheesta lukuja ja suunnitelmia. Teema on kuitenkin aika laaja, ja sitä varmaan voisi puida enemmänkin noin niin kuin periaatteellisesta näkökulmasta.

3.6.2010 klo 13.11.00

Kohti taloudellista riippumattomuutta kirjoittaa:

Kuten myös :)

Olet oikeassa, että minun tulisi käsitellä enemmän sitä mitä taloudellinen riippumattomuus itselleni tarkoittaa.

Jonkin verran olen pyöritellyt asiaa mm. kirjoituksissa Taloudellinen riippumattomuus - paljonko tarvitaan?, Tekevätkö tavarat meidät onnelliseksi? ja Taloudellisesti riippumattoman myyntistrategia. En kuitenkaan ole näissä kirjoituksissa mennyt vielä kovin syvällisesti asian sisälle.

Tulen ilman muuta korjaamaan asian jatkossa. Käsite on hyvin laaja, joten kirjoitettavaa siitä riittää. Itse asiassa minun on ollut tarkoitus käsitellä sitä laajemmin jo aiemmin, mutta olen jotenkin viime aikoina fiksaantunut enemmän pelkkiin sijoitusartikkeleihin.

Yritän parantaa tapani.

3.6.2010 klo 13.35.00

Lassi kirjoittaa:

Olipa hauska huomata, että asut naapurikunnassa. Pari kertaa olen blogisi läpi kahlannut ja pitänyt kovasti lukemastani.

3.6.2010 klo 21.23.00

Kohti taloudellista riippumattomuutta kirjoittaa:

Niin se on maailma pieni.

Mukavaa, että olet viihtynyt blogin parissa :)

3.6.2010 klo 21.26.00

Unknown kirjoittaa:

Noni, ei tehnyt yhtään kipeätä tulla julki, vai mitä?
On ollut mukava seurata blogiasi ja nyt kun sillä on oikeat kasvot niin se tuo lisää luotettavuutta.
Itse toimin vähän toisella saralla pitäen blogia http://erikoissuojaus.blogit.fi mutta itsekin olen arastellut näyttää kasvojani netissä, mutta netti sentään on armeliaampi kuin suomalainen lehdistö. Sitä minä pelkään. Väärin tehty asian käsittely suistaa isojakin kihoja aiheetta jakkaraltaan, ajattele esimerkiksi "audimiehen" katkeraa tapausta.

3.6.2010 klo 22.57.00

Kohti taloudellista riippumattomuutta kirjoittaa:

Pitkään tätä lykkäsin, mutta vääjäämättä kait asia oli edessä. Vielä ei tee kipeää, mutta se on varmasti vain ajan kysymys, kun jostakin suunnasta lentää lokaa niskaan. Toivottavasti sitä ennen ehtii kasvattamaan paksun nahan.

En kyllä tiedä onko netti lehdistöä armeliaampi. Ihmiset sentään yleensä unohtavat muutaman päivän sisään lehdestä lukemansa asiat. Netin muisti sen sijaan on paljon pidempi.

3.6.2010 klo 23.07.00

Anonyymi kirjoittaa:

Kiitokset erinomaisesta blogista.

3.6.2010 klo 23.37.00

Saituri kirjoittaa:

No hei Pasi.

Jäin siihen käsitykseen viime keskustelusta, että jätät tämän vähän myöhemmäksi, mutta päätit sitten tulla kaapista ulos oikein kertaheitolla =D

Kai se on itsekin annettava piakkoin naamalle näkyvämmin nimi...

3.6.2010 klo 23.43.00

Kohti taloudellista riippumattomuutta kirjoittaa:

Tosiaan ajattelin aluksi tulla julkisuuteen hieman hitaammin, mutta päätin kuitenkin toisin.

Nyt sinun tarvitsee nokittaa ;)

4.6.2010 klo 8.11.00

Anonyymi kirjoittaa:

Kysymys elämästä ja osingoista:)

Mihin aiot käyttää sijoituksista saamasi osingot? Uudelleen sijoittaminen ei ole kustannustehokasta, joten käytätkö osingot ikään kuin "ylimääräisenä" tulona elämästä nauttimiseen?

6.6.2010 klo 4.54.00

Kohti taloudellista riippumattomuutta kirjoittaa:

Tällä hetkellä sijoitan osingot edelleen. Kustannustehokkuudesta voi olla montaa mieltä, sillä myös db x-trackerseissa on omat ongelmansa eikä kaikista sijoituksista ole saatavilla uudelleensijoittavia vaihtoehtoja (esim. OMXH25 ETF).

Tavoitteen saavutettuani osingot menevät elämiseen.

6.6.2010 klo 11.05.00

Jätä kommentti

« Vanhemmat tekstit Uudemmat tekstit »

Related Posts with Thumbnails